tag:blogger.com,1999:blog-6376322477418396011.post6364404766819301664..comments2023-06-25T17:27:21.500+02:00Comments on Ziveti sa Prirodom: Knjiga o kombuhaKiwano Srbijahttp://www.blogger.com/profile/04833623363725912946noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6376322477418396011.post-79303549260742340332013-04-16T17:07:53.340+02:002013-04-16T17:07:53.340+02:00Ali ako malo razmislimo u Kini i Japanu je bila se...Ali ako malo razmislimo u Kini i Japanu je bila secerna trska i nisam siguran(potapanjem trske u vodu se dobija ''slatka vodica'' od koje se kuva caj....)mozda.Kiwano Srbijahttps://www.blogger.com/profile/04833623363725912946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6376322477418396011.post-61302193743453340092013-04-16T12:29:04.972+02:002013-04-16T12:29:04.972+02:00Sve je to ok. Inace koristim kombuhu godinama, ali...Sve je to ok. Inace koristim kombuhu godinama, ali buni me to sto kambuha navodno postoji hiljadama godina, a kao sto znamo secer kakav mi poznajemo nekih maksimalno dvestotijnak godina... Bas bih volio da znam sta su oni ranije koristili umesto secera. Mislim da bi tada kambuhas bila savrsen napitak ...Anonymousnoreply@blogger.com