петак, 26. септембар 2014.

U crijevima možda imate čak 15 kila otrova! E, pa vrijeme je da to riješite.


Poznato je kako je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita.


Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tekućine, što dovodi do zaključka da se u trbuhu nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Truju krv i nanose organizmu nepopravljivu štetu.



Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kožekose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka. 

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva odnosno 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru. 

Konzumiranje jedne do tri žlice brašna od lanenog sjemena u stanju je u roku od tri Tjedna potpuno očistiti debelo i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorjevanje masnih naslaga. Ima pozitivni utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena može apsorbirati i eliminirati toksine u organizmu i smanjujiti razinu kolesterola u krvi. 

Ovaj lijek će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestercu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis, prekomjernu težinu te narušen metabolizam, piše portal aura.ba

Umjesto doručka tri tjedna konzumirajte ovu smjesu:



Prvi tjedan:. Jedna žlica lanenog brašna pomiješanog sa 100 mililitara kefira. 

Drugi tjedan:. Dvije žlice lanenog brašna pomiješanog sa 100 mililitara kefira. 

Treći tjedan: Tri žlice lanenog brašna pomiješanog sa 150 mililitara kefira. 

Ako je kupovina lanenog brašna problem, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana. Najbolje je svako jutro svježa porcija. Obavezno pijte najmanje dvije litre vode dnevno. 

Čišćenje crijeva ovim načinom možete provesti jednom godišnje.


Izvor:  magazin.net.hr

3 коментара:

  1. Moze li jogurt umesto kefira ?

    ОдговориИзбриши
  2. Treba napomenuti da je lan goitrogena namirnica kad je smanjena funkcija štitne žlijezde, jer smanjuje adsorbciju joda u organizmu. Treba izbjegavati njegovu cešcu upotrebu.

    ОдговориИзбриши