Uslovi Korišćenja


Uslovi Korišćenja

Pristupanjem sajtu i korišćenjem sadržaja  zivetisaprirodom.blogspot.com  podrazumeva se da ste prihvatili dole navedene uslove korišćenja:

Svaki pristup i korišćenje sajta  zivetisaprirodom.blogspot.com  podleže sledećim uslovima:

Svi sadržaji koji su objavljeni na sajtu  zivetisaprirodom.blogspot.com služe isključivo u informativne svrhe i nisu zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili propisanu medicinsku terapiju. Ukoliko imate zdravstvenih problema blagovremeno se obratite lekaru, ne lečite se na svoju ruku i ne upotrebljavajte bilo koju informaciju sa sajta bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Sajt  zivetisaprirodom.blogspot.com  preduzeće odgovarajuće napore da informacije i podaci na sajtu budu tačni i precizni, ali ne daje nikakve garancije u pogledu njihove tačnosti ili potpunosti i ne preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu.

Svi korisnici sajta  zivetisaprirodom.blogspot.com  saglasni su s činjenicom da lično snose svaki rizik u vezi s pristupom i korišćenjem sadržaja na ovom sajtu, te da  zivetisaprirodom.blogspot.com  neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu pristupom odnosno korišćenjem sajta  zivetisaprirodom.blogspot.com .

Sajt  zivetisaprirodom.blogspot.com  ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualnu direktnu ili indirektnu štetu nastalu na kompjuterskoj opremi ili softveru upotrebom ovog sajta.
Sadržaj objavljen na sajtu simptomilecenje.com dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za sopstvene potrebe. Svaka komercijalna upotreba je zabranjena.

Sajt  zivetisaprirodom.blogspot.com  zadržava pravo da na svojim stranicama postavi linkove ka drugim sajtovima nad kojima nema nikakvu kontrolu te stoga nije i ne može biti odgovoran za sadržinu tih sajtova, kao i za istinitost informacija na tim sajtovima.

Sajt  zivetisaprirodom.blogspot.com  zadržava pravo bilo kakve izmene sadržaja na svojim stranicama,delimično ili u potpunosti, u bilo koje vreme, zbog bilo kojeg razloga i bez prethodne najave te ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualne posledice takvih izmena.

Na sajtu zivetisaprirodom.blogspot.com se nalaze linkivi, tekstovi i slike prikupljene sa bilborda, novina i  internet stranicama, sadržaj je prikupljan od strane modelatora sajta zivetisaprirodom.blogspot.com i korisnika koji su sadraj slali putem e-maila.
Za materijale prikupljene od strane korisnika stranice, zivetisaprirodom.blogspot.com nece biti odgovoran ukoliko objavi autorski text, slike ili bilo koji drugi sadržaj.
Ukoliko primetite sadržaj kojem ste vi autor ili poznajete autora, te on ima autorska prava na sadržaj, molimo vas da nas Kontaktirate i mi ćemo ga ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Privatnost

Na sajtu  zivetisaprirodom.blogspot.com  prikazuju se oglasi kompanije Google.
- Nezavisni distributeri, uključujući Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase u skladu sa prethodnim posetama korisnika našem sajtu;
- DART kolačići omogućavaju Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikažu oglase na osnovu njihovih poseta našem sajtu i/ili ostalim sajtovima na internetu;
- Korisnici mogu da onemoguće DART kolačić tako što će posetiti stranicu za onemogućavanje kolačića za oglašavanje. (Kolačiće nezavisnih distributera možete onemogućiti na stranici za onemogućavanje kolačićana sajtu organizacije Network Advertising Initiative.)

Нема коментара:

Постави коментар